Pogrebna oprema

Prodaja sanduka

Pročitajte više ->
Ukoliko se odlučite da angažujete naše pogrebno preduzeće za prevoz pokojnika, nudimo vam uslugu prodaje pogrebnih sanduka. U ponudi imamo pravoslavne, katoličke i sanduke za osobe islamske vjeroispovjesti. Naša ponuda obuhvata socijalni i ekskluzivni program sanduka cijenovnog ranga od 600,00 do 5.000,00 KM

Prodaja Vijenaca

Pročitajte više ->
U sklopu naše cvjećare u Kotor Varošu nudimo uslugu izrade suza i vijenaca za sahrane. Možete nas kontaktirati putem telefona +387 65 582 320 i poručiti suze ili vijence. Takođe smo dostupni putem VIBER ili WHATSAPP aplikacije gdje nam možete poslati fotografije aranžmana koji želite i poruku koja će biti iskazana kao poslednji pomen pokojniku. Naravno tu je i naša KONTAKT forma preko koje možete obaviti istu uslugu.

Prodaja cvjetnih aranžmana

Pročitajte više ->
Zanimljiva činjenica je ta da naša cvjećara Tomico postoji duže od pogrebnog preduzeća, te da u svojoj ponudi imamo veliki izbor kućnog cvijeća, baštenskog programa ali i buketa i aranžmana za rođendane, proslave, crkvene i vjerske praznike, slave, krštenja i vjenčanja. Kontaktirajte nas putem telefona +387 65 582 320 kako bi ostvarili vaše želje i po dogovoru dostavili aranžmane na traženu adresu.

Prodaja pogrebne odjeće

Pročitajte više ->
U nerijetkim situacijama klijenti imaju zahtjeve da pokojnike obučemo u novu prigodnu odjeću, te smo iz tog razloga u mogućnosti ponuditi naš program muške i ženske garderobe za preminule osobe.

Prodaja svijeća

Pročitajte više ->
Iako je običaj da se svijeće kupuju unutar crkve ili prostorija namjenjenih za prodaju svijeća unutar groblja, često klijenti zahtjevaju da im obezbjedimo određen broj svijeća za rodbinu i prijatelje.